1xbet ro bonus 100%

Don Howe, fostul fundaș al Angliei și managerul Arsenal, moare în vârstă de 80 de ani

Formerul Arsenal și cel de-al Doer Bromwich Albion Don Howe au murit, în vârstă de 80 de ani. Howe a câștigat 23 de titluri pentru Anglia și a fost în staff-ul din spatele lui Ron Greenwood, Sir Bobby Robson și Terry Venables atunci când au fost de gestionare a Angliei. El este, de asemenea, amintit pentru gestionarea atât Gunners și Baggies, precum și QPR și Galatasaray. “Este foarte trist știri și gândurile noastre sunt cu familia lui Don “, a spus președintele FA, Greg Dyke.Don Howe obituary Citește mai mult Howe a făcut parte din Setul celor Trei Lions pentru cele două turnee cele mai de succes din istoria recentă, lucrând atât cu Robson cât și cu Robson Venables când au ajuns în semifinalele Cupei Mondiale din 1990 și Campionatul European din 1996 și au fost asistentul lui Terry Neill când Arsenal a câștigat Cupa FA în 1979. Dyke a adăugat: în avangarda coaching-ului în Anglia și știu că pierderea lui va fi simțită în mod deosebit printre frații de coaching, în special și nu în ultimul rând de Roy Hodgson, care a fost aproape de Don. “El a fost un jucător bun – numit printre cele mai bune din West Bromwich Albion – și, desigur, el a jucat un rol integrat în istoria Arsenal ca antrenor și mai târziu managerul. “Pentru țara sa, el nu a apărut doar într-o Cupă Mondială, ci a jucat rolul echipei manageriale a lui Sir Bobby Robson pentru Italia ’90 și Euro ’96, unde a asistat-o ​​pe Terry Venables.

>

“Chiar și în ultimii ani, am înțeles că a continuat să-și transmită cunoștințele și sfaturile pentru antrenorii tineri aspiranți.” “Este o mare pierdere pentru fotbalul englez, mai ales după atât de repede după trădarea tristă a lui Jimmy Hill “. Howe a fost implicat în Arsenal timp de cinci decenii, alăturându-se ca jucător în 1964 și antrenor, manager adjunct, manager interimar și eventual manager în 1984.

A revenit ca antrenor al echipei de tineret la Gunners în 1997, înainte de a se retrage în 2003. Președintele Arsenal, Sir Chips Keswick, a declarat: “Știam că Don a avut continuă o luptă lungă cu boala, dar era încă un șoc pentru a afla știrile despre cineva care a fost iubit de atâția oameni la club și care a avut o influență atât de remarcabilă ca jucător, antrenor și manager aici.

“Don poseda o abilitate extraordinara de a obtine cele mai bune rezultate din joc cu tehnicile sale de coaching si de a le oferi pregatirea perfecta pentru meciuri.El a fost cel mai bun la ceea ce a făcut – și el a făcut-o cu noi, la Arsenal, timp de zece ani după deceniu. El va fi foarte ratat de toți cei care l-au cunoscut și numele său va trăi în cărțile de istorie fiind una dintre cele mai influente figuri fotbalistice din istoria clubului. “Declarația West Brom a adăugat:” Este cu mare tristețe că West Bromwich Albion anunță astăzi moartea legendarului, înapoi și managerul de o singură dată Don Howe, în vârstă de 80 de ani. “Colegul local Howe a făcut 379 apariții pentru club, marcând de 19 ori, în timpul unei vrăji de 14 ani la Hawthorns.

“În 2004, a fost numit unul dintre cei mai buni jucători ai celei mai mari echipe din West Bromwich Albion, într-un sondaj organizat în cadrul sărbătorilor de aniversare a clubului.” Formerul mijlocaș al echipei Arsenal, Paul Merson, și-a făcut o carieră a lui Gunners pentru a începe și a numit-o un trailblazer în jocul de coaching. El le-a spus Sky Sports News: “Mi-a dat un contract atunci când o mulțime de oameni nu ar .

“El a fost cu mult înainte de timpul său a fost înfricoșător.Vorbești despre Wenger și oameni de acest gen, el a fost cel mai bun antrenor în lumea fotbalului, nu doar în Anglia în lumea fotbalului. El a fost un antrenor fenomenal, fenomenal. “Nu veți găsi pe nimeni în joc care să aibă un cuvânt rău care să spună despre Don Howe. El a fost unul dintre cele mai frumoase blocuri pe care le-am întâlnit vreodată “. Fostul atacant al Angliei, Gary Lineker, care a fost antrenat de Howe, a adăugat pe Twitter:” Trist că a văzut că Don Howe a murit. A fost un privilegiu să fi știut și să fi fost instruit de el. Un mare antrenor și un bărbat minunat. RIP. “Bobby Gould, care la avut pe Howe pe coechipierul său, când Wimbledon a câștigat faimos Cupa FA în 1988, a declarat de asemenea pe Twitter:” Pierderea lui JH, apoi un alt suflet pereche Don Howe. Pentru Pauline & amp; Familie gândurile noastre sunt cu iubire U Gouldy x. “

Don Howe, fostul fundaș al Angliei și managerul Arsenal, moare în vârstă de 80 de ani
Evaluați acest post