1xbet ro bonus 100%

Guardian Australia “, stelele sportive din 2015 – partea I

Recrutorul Geelong, Stephen Wells, are o reputație formidabilă pentru a trage diamante de la dur, dar Mark Blicavs, colectându-și cel mai bun și mai frumos fecior în octombrie, a fost probabil gloria lui Wells. Fostul barbier a ridicat sprancenele prin semnarea cu Pisicile ca un începător de categoria B în 2011, după ce a pierdut selecția la Jocurile Olimpice de la Londra. Cluburile AFL care experimentează cu recruți din alte sporturi nu sunt noi – jucătorii de baschet americani sunt în prezent în vogă – și cel mai suspectat este că atletul cu numele de greu pronunțat și nebunul pe spatele lui nu ar fi nimic mai mult decât asta. un glonț la răspunsul AFL la Adam Goodes booing saga Citeste mai mult

De la debutul în 2013, Blicavs a jucat 66 de posibile 70 de jocuri și sa transformat dintr-o noutate într-un fotbalist de bună credință.Sezonul său de despărțire din 2015 a fost atrăgător și consistent. Într-o noapte rece din aprilie, și-a ținut nervul să-și alunge golul câștigător împotriva Soarelui. În turul al șaselea, a câștigat două voturi Brownlow pentru jocul său de 27 de posesiuni, opus celor de la Collingwood, Scott Pendlebury. În mijlocul sezonului, Blicvs și Rhys Stanley au dominat Port Adelaide într-o seară de vineri, determinându-i pe Leigh Matthews să critice folosirea de către pisici a doi jucători în jurul mingii pentru a-și bambus adversarii. Blicavs a înregistrat valori medii de carieră în fiecare stat care are importanță, în ciuda faptului că a cheltuit multe puncte în rucsac și, cu siguranță, recrutorii și-au îndreptat atenția către pista de atletism local în căutarea propriei lor versiuni. Blicavs rămâne o lucrare în desfășurare dar puțini jucători s-au dezvoltat atât de repede de la o bază atât de scăzută încât au făcut inevitabil acele comparații ale lui Jim Stynes.Odată cu renunțarea la regula de substituție, rezistența sa va deveni și mai valoroasă în 2016. Paddy Dangerfield se poate apuca de titlu, dar viitorul lui Geelong se învârte la fel de mult în jurul acestei minunate atletism. KKLarissa Crummer (Fotbal)

Este pur și simplu tot mai bine și mai bine pentru Larissa Crummer. La începutul anului, Crummer părea un alt nume de neimaginat printre rândurile W-League. Dar antrenorul Alen Stajcic a recunoscut promisiunea de la Crummer, iar adolescentul crescut în Coasta de Soare a înflorit într-o stea în decurs de 12 luni. Să spun că a fost un an remarcabil pentru cei de 19 ani, vechi ar fi o subevaluare. La nivel internațional, Crummer a fost o selecție surpriză pentru Cupa Mondială a Femeilor din Canada, unde a fost cel mai tânăr membru al echipei.Stajcic a decis că rolul lui Crummer ar trebui să se afle pe linia înainte după trei ani într-o varietate de roluri la nivelul clubului. Ea a venit de pe bancă în atac în meciul decisiv cu finala grupului împotriva Suediei, și, de asemenea, trimestrul final împotriva Japoniei. Crummer a dus la atmosfera rară a fotbalului din Cupa Mondială, ca o mână veche. Era o scurtă camee, dar simțul puternic al jocului și al jocului natural, în mijlocul fotbalului mare și bun al fotbalului mondial, avea limbi ce se învârteau. Facebook Twitter Pinterest Larissa Crummer este pe cale să câștige boot-ul de aur al W-League după un start furtunos în cariera ei din Melbourne City.Dupa Canada, Crummer a facut trecerea de la clubul local Brisbane Roar la noul oras din Melbourne City, unde a fost inmanata rolul No9 in centrul liniei de urmat. a titlului-nume Lisa De Vanna. Crummer a marcat un dublu la debut și a lovit marcajul de 10 goluri după doar șase meciuri. Ea a marcat anterior doar de două ori în trei sezoane complete. Portofoliul de aur al W-League pare sigur.

Următor sunt calificările olimpice din februarie. Matildas abordează opoziția asiatică, unde cinci dintre cele mai bune părți ale lumii se luptă pentru doar două bilete la Rio. Este un nivel intens de concurență, probabil fără egal pe tot globul, inclusiv în Europa. Și un program de cinci jocuri în 10 zile adaugă mai mult la ceea ce se întâmplă ca o încercare grueling.Dar Matildas au creat o reputatie pentru ca au reusit sa faca fata cotei, si daca o fac, asteapta ca Crummer sa fie printre cei care au un impact in Rio. PSSam Groth (tenis) 2015 a fost anul în care tenisul bărbaților australieni și cei care îl urmează au pierdut oficial toată perspectiva asupra ceea ce se desfășura în fața ochilor lor. Din mass-media și un număr decent de fani, Bernard Tomic și Nick Kyrgios au atras felul de furie veninoasă, în mod obișnuit rezervată directorilor bancari și criminalilor de război.Lloyton Hewitt și Pat Rafter au fost forțați în rolurile nefamiliare ale polițistului și polițistului rău, în timp ce Thanasi Kokkinakis a fost un fel de măturat în sosire, șoptindu-se în spatele mîinii, în timp ce colegilor săi li sa administrat cureaua pentru a doua zi consecutiv.

Toate acestea, ca fiind cei mai buni jucători de sex masculin din Australia, au crescut într-adevăr în topul mondial (Tomic la 18 și Kyrgios la 30) și țara a ajuns pentru semifinalele Cupei Davis pentru prima dată în aproape un deceniu. Dar destul de rău, eh? Poate că nu este surprinzător că niciuna dintre cele de mai sus nu a scos tenis Australia Australia 2015 Newcombe Medal (deși cel puțin Kokkinakis a primit o nominalizare, probabil pentru a elimina numere), la criteriile organul de guvernământ din acest an a adăugat în mod clar o nouă linie despre faptul că a fost “cel mai bun ambasador”.Asta a însemnat că a fost scoasă de admirabilul, îndemânativ și ferm, așa cum se întâmplă, în lumea întreagă, Sam Groth. În 2011, Groth a renunțat la rachetele sale pentru picioarele suburbane, așa că a fost dezamăgirea cu sportul, dar aici a luat evenimentele Challenger și a lovit drumul spre a treia rundă de grand slams. Imaginați-vă ce îi vor da dacă va câștiga unul. RJ Facebook Twitter Pinterest Sam Groth prezintă cu John Newcombe după ce a câștigat premiul individual de top al Australiei în acest an. Fotografia: Scott Barbour / Getty ImagesSean McMahon (uniunea de rugby) Sean McMahon este un alergător. Faptul că el joacă pe ambele flancuri ale unui scrum de rugby nu contează. Pur și simplu alergă. Și joacă.El face toata “munca” unui back-rower – securizarea si furtul “pretiosului”, rugandu-i si mauland, curatandu-se, rezolvand tot felul de lucruri care iti vin in cale. Totuși, cu o minge în mână, el se apropie repede, ca un spate, cu o direcționalitate cam timidă ca Tim Horan. Stați în picioare, McMahon nu este încarnarea lui Horan, dar el are “joc” – el rulează și concurează și este hiperagresiv, indiferent dacă este peste minge, tăie alergătorii sau bâlbâi pe teren cu greutăți drepte. Rugbya lui este totul. Acum, Uruguay ar putea fi doar Uruguay, o lovitură de viteză într-un grup de viață. Dar pentru a vă asigura un meci de tip “om-de-meci” într-un meci din cadrul Cupei Mondiale de rugby, cu două încercări, 66 de metri și nouă se confruntă într-o echipă plină de calități disperate, faci ceva corect. Nu este o surpriză pentru oricine din rugby că McMahon a gestionat fiecare pas în clasă.În 2014 a condus grupul Wallabies sub 21 de ani. Înainte de aceasta a avut doi ani pe circuitul IRB World Sevens. Sigur să spun că are fitness, duritate și factor x. El a fost pe radarul de tipuri de rugby de ani de zile, dar el a izbucnit pentru restul Australiei în Cupa Mondială, și nu ar surprinde în 2016 dacă Wallabies back-row parteneri Michael Hooper și McMahon cu David Pocock. Scott Fardy va avea ceva de spus despre asta. Dar McMahon, care iese de pe bancă, poate schimba un joc. Rugbyul australian a găsit o altă temperatură. MC

Guardian Australia “, stelele sportive din 2015 – partea I
Evaluați acest post