1xbet ro bonus 100%

1xbet sport virtual o noua dimensiune

1x bet virtual romania

Sporturile virtuale sunt din ce in ce mai populare in oferta caselor de pariuri din mediul online. Fiecare casa de pariuri are, mai nou, o sectiune speciala dedicata sproturilor virtuala unde jucatorii pot incerca si altceva decat pariurile clasice.

Sporturile virtuale sintetizeaza in special la fotbal doar elementele cheie dintr-o partida cum ar fi aruncarile de la margine, loviturile de la cot, fazele de actiune periculoasa la una din porti, faulturile de cartonas, loviturile de la 11 metri fie normale, fie de departajare. Practic esenta unui intreg meci se poate petrece in doar cateva minute, in acest fel pariorul nu trebuie sa mai astepte 90 de minute pentru a vedea daca a castigat pariind pe optiuni speciale cum sunt cele descrise cateva randuri mai sus. La sectiunea fotbal din sporturile virtuale, 1xbet va da posibilitatea sa va creati propriile pariuri si sa castigati.

Sporturile virtuale de la 1xbet aduc in plus luptele de cocosi, curse de cai virtual, curse de viteza cu motociclete, curse intergale de motociclism, diverse meciuri de fotbal, curse de caini, partide virtual de la campionatul modial sau partide virtuale de la cupele europene.

Spre deosebire de realitate aici puteti paria chiar din 2 in 2 minute pe cate un eveniment de la 1xbet sporturi virtual. Daca ne gandim bine suntem intr-o noua dimensiune a sportului, cea virtuala si la fiecare eveniment avem sintetizate doar evenimentele importante care sunt de fapt esenta pariurilor pe care un jucator le plaseaza. Cu sporturile virtuale echivalente celor din realitatea va cresteti considerabil sansele de castig cel putin prin faptul ca se repeta mult mai des si ofera in mare parte aceleasi tipuri de pariuri pe care sa le jucati.

Va cresteti sansele de catig la sporturile virtuale 1xbet daca va deschideti un cont nou si efectuati o prima depunere care va este recompensata cu un bonus de pana la 100 de euro.

1xbet sport virtual o noua dimensiune
Evaluați acest post