1xbet ro bonus 100%

Norocul sa fie de partea voastra la 1xBet

Cine a zis ca nu se distraza la pariuri inseamna ca inca nu a incercat noua promotie de la 1xBet. Aici si acum timp de 50 de zile iti poti incerca norocul si la premii suplimentare fata de castigurile ce le poti obtine de pe urma pariurilor sportive.

Premiiile suplimentare se castiga la roata norocului ce va este disponibila de fiecare data cand plasati anume pariuri cu conditia sa va inregistrati pe 1xBet direct de pe pagina promotiei. Doar asa sunteti siguri ca norocul poate fi de partea voastra de fiecare data cand plasati un pariu sportiv la 1xBet.

Mai intai va deschideti contul si apoi efectuati o prima depunere cu ce suma doriti voi, dar sa fiti atenti ca suma in fie cel putin cea minima ce va califica in promotia despre care vorbim aici. Daca cititi cu atentie in regulamentul promotiei veti vedea ca acumulati puncte ce va permit sa invartiti roata norocului chiar de la un pariu minim de 0.64 ron veti acumula cate 1 punct.

Un numar de 150 de puncte va permite sa invartiti roata norocului si sa castigati premiile puse in joc pe langa banii ce ii puteti face din pariurile sportive. Iata lista premiilor ce pot fi ale voastre:

  • SONY Playstation 4 pro
  • Xbox ONE
  • Nintendo Switch
  • iPhone XR
  • Samsung Galaxy s10
  • Puncte bonus pentru sectiunea de fidelitate precum si rotiri suplimentare la roata norocului.

Revenind la numarul de puncte ce va trebiue sa invartiti odata roata norocului si facand calculul cu suma minima de la care se primeste punctul in functie de pariurile plasate, cu o depunere de 96 ron aveti sansa la unul din premiile din lista de mai sus.

La aceasta promotie nu se tine cont de cota pariurilor alese pe bilet, precum si de cate pariuri trebuie sa plasati zilnic pentru a va califica la premii. Totul este cum doriti sa invartiti de roata norocului pentru super premiile 1xbet.

Norocul sa fie de partea voastra la 1xBet
5 (100%) 1 vote