1xbet ro bonus 100%

Sportingbet ofera pariuri pentru jucatorii clasici

Sportingbet sunt una dintre cele mai populare case de pariuri din Romania. De asemenea, sunt una dintre cele mai vechi case de pariuri online din tara, o afirmatie pe care doar putini o pot face! In aceasta recenzie vom analiza site-ul lui Sportingbet, bonusuri, promotii, cote si multe altele. Daca doriti sa vedeti recenzia noastra despre versiunea anterioara a site-ului Sportingbet, faceti clic aici. Sa incepem cu recenzia noastra.

Sportingbet are in prezent un bonus de 100% pentru meciul de depozit pana la 200 ron la prima depunere, iar conditiile lor de pariere sunt foarte generoase. Trebuie doar sa pariati bonusul de 3 ori la 1,25 sau mai mult.

Pagina Sportingbet Landing este foarte diferita de cea anterioara. Culorile sunt toate Sportingbet si stii imediat ca te afli pe site-ul lor. Este plin de bannere, promotii si functii. Un pas mare de pe vechiul site, cu toate acestea va fi un pic jignitor pentru cei care nu obisnuiau sa se schimbe. De asemenea, au eliminat toate bannerele de tip splash si micile scrieri, care au fost destul de bune de citit, suntem siguri ca le vor incorpora in alta parte pe site, dar oricum nu este o problema.
Meniul (sau cuponul) evenimentelor din lateral contine toate evenimentele importante si viitoare, precum si o defalcare pentru toate pietele si evenimentele de pariuri disponibile. Speram sa le vedem sa aduca in evidenta aspecte mai concentrate, cum ar fi Bulls v Lions sau alte noutati mari de meci, dar, vazand cum este nou site-ul, va trebui sa asteptam si sa vedem cum ajung sa promoveze acestea, pentru ca erau foarte la indemana!

Mobilul Sportingbet este cat se poate de neasteptat, oricum este disponibil la varful degetelor, iar site-ul mobil este foarte usor in ceea ce priveste utilizarea datelor. Puteti juca toate aceleasi pariuri pe mobil pe care le-ar putea juca pe desktop. Cash Out, Cash Cash Out si alte functii sunt de asemenea disponibile pe Sportingbet Mobile.

Deoarece ne putem astepta ca experienta generala sa fie una foarte pozitiva, site-ul este placut de utilizat si, in timp ce exista cativa negri aici si acolo, cu siguranta, vor fi curatati in saptamanile urmatoare. Este un mare pas inainte pentru Sportingbet si pentru a mentine lucrurile proaspete arata ca sunt in pas cu vremurile.

Intotdeauna a fost o placere sa folosesti orice site Sportingbet si acest lucru nu este diferit, cu siguranta va recomandam sa le aratati daca nu aveti un cont acolo.

Sportingbet ofera pariuri pentru jucatorii clasici
Evaluați acest post