1xbet ro bonus 100%

Pachet de bun venit la slost pe 1xbet

Suntem convinsi ca multi pariori si jucatori de noroc viseaza sa prinda un bonus cat mai mare la inregistrarea pe un site nou de jocuri de noroc si pariuri sportive. Acum pe 1xbet aveti cel mai mare pachet de bun venit care se ofera la sectiunea de casino, mai precis la slots.

Pachetul de bun venit contine un bonus de numai putin de 1500 euro. Nu este o minciuna ceea ce cititi, este pur adevarat. Inclusiv un redactor de la noi si-a deschis cont sa testeze daca este adevarat, altfel nu ar fi scris acest articol in care sa va povesteasca pe scurt cum luati un asemenea bonus enorm pentru o casa de pariuri online precum este 1xbet. Una peste alta, ar fi mai bine sa va spunem pe scurt ce trebuie sa faceti:

– prima data trebuie sa va deschideti contul pe 1xbet

– efectuati prima depunere care sa nu fie mai mica de 10 euro pentru ca altfel nu se va activa oferta ( 10 euro este suma minima de depus si bonus final obtinut va fi in consecinta similar valorii depunerilor; pentru bonsul maxim urmariti regulamentul promotiei si aflati sumele ce trebuiesc depuse penrtu a primii maximul de 1500 euro plus toate rotirile gratuite)

– la acest bonus sunt necesare 4 depuneri pentru a-l obtine integral

– la fiecare depunere trebuie sa fie deja rulat bonsul de la depnerea anterioara

– rotirile gratuie se vor credita in cont la fel dupa ce s-a rulat bonusul depunerii curente

– rotirile gratuite precum si rulajele bonusului se vor face doar la jocurile de slots specificate in oferta; niciun un alt joc nu va duce la indeplinirea conditiilor de rulaj sau la folosirea rotirilor gratuite

Mare atentie la rularea bonusului si la consumarea rotirilor gratuite. Daca acestea nu se efectueaza in termenul stabilit in regulament sau pana la expirarea promotiei, toate sumele provenite din acestea se vor pierde de catre jucator. more here: sport-fogadas.org

Pachet de bun venit la slost pe 1xbet
5 (100%) 1 vote