1xbet ro bonus 100%

21 iunie poate fi vinerea ta norocoasa la 1xbet

Te consideri un parior norocos si vrei sa stii cat de norocos poti fii. Nimic mai simplu, vino pe 1xbet vineri pe 21 iunie si efectueaza o depunere cu ce suma vrei tu, dar nu mai putin de 1 euro si vedem pe urma ce noroc ai.

Aceasta promotie este una ce va avea ca valabilitate doar ziua de vineri 21 iunie, zi in care daca esti norocos poti primii din partea 1xbet pana la 100 de euro cadou sa ii folosesti cum stii mai bine in contul tau.

Iata ce trebuie sa faci pentru aceasta promotie:

– trebuie sa te autentifici in cont si sa depui cel putin 1 euro in cont

– daca nu ai cont, iti deschizi unul rapid in doar cateva minute si efectuezi o prima depunere, respectand ceea ce am spus in cazul jucatorilor care au deja cont; in plus fata de ei, vei avea de parcurs si procesul de verificare a identitatii

Supriza mare vine dupa ce efectuati depunerea pentru ca asa cum este si titlul promotiei, vinerea de 21 iunie este chiar norocoasa pe 1xbet, deoarece toti pariorii care vor depune se vor alege cu un bonus de 100% din suma depusa, dar nu mai mult de 100 de euro.

Suntem convinsi ca multi dintre voi care veti da peste acest articol va veti gandii ca nu dati zi de zi peste o asemenea oferta in care o depunere in contul de pariuri sa fie dublata, pur si simplu fara nici o alta conditie suplimentara in afara de suma miunima de 1 euro. Pana vineri pe 21 iunie aveti destul timp sa va ganditi la aceasta mega promotie care practic iti dubleaza banii fara sa faci aproape nimic.

Banii bonus vor trebuii rulati de 3 ori asa cum este specificat in regulament si anume:

– rularea se va face in termen de 24 de ore

– pe bilet trebie sa fie minim 3 evenimente la cote de cel putin 1.40

21 iunie poate fi vinerea ta norocoasa la 1xbet
Evaluați acest post