1xbet ro bonus 100%

Pariuri pe jocuri TV alaturi de 1xbet

1xbet tv games ro

1xbet este o companie de jocuri de noroc uimitoare, daca te-ai gandit vreodata ca pariurile si jocurile de noroc au limite, te-ai inselat cu desavarsire sau ai crezut altceva pana cand te vei lovii de acest brand de jocuri de noroc unde totul este posibil.

Pe 1xbet ai parte inclusiv de jocuri TV la care poti paria de oriunde. In principal aceste jocuri si reprezentate de extragerile lotto in direct care sunt din 5 in 5 minute. Cu cat ghicesti mai multe numere la aceste extrageri, cu atat sansele tale de castig si castigurile vor fi mai mari. Daca in trecut ai jucat la extragerile clasice de lotto, acum poti juca confortabil de acasa si la mai multe extrageri pe zi fata de una la spatamana cum era odata.

Tot la categoria jocurilor TV intra si pariurile pe jocuri live. Aceste pariuri sunt deosebite fata de pariurile live si nu trebuie sa faceti confuzie. Pariurile pe jocurile live pot fi spre exemplu pariurile efectuate de catre un parior pe desfasurarea unei maini la o masa de poker, fiind disponibile o serie de pariuri ce pot fi plasate fie pe jucatorii de la masa (catiga mana jucatorul 1, 2 , etc) fie ghiciti ce combinatie de carti va afisa dealer-ul pe masa. Aceasta subcategorie poate fi completata cu jocuri precum 7 din 42, 5 din 35, pariuri pe lupta dintre dealer si jucator la blackjack, duel de zaruri, ruleta, lucky 6, etc.

Pasionatii de Keno se vor simtii in largul lor la sectiunea de jocuri TV deorece vor avea parte de un spatiu dedicate extragerilor pentru acest joc. Varianta de Keno disponibila pe 1xbet este cea cu 8 munere si extragerile sunt la un interval de maxim 10 minute una de cealalata. Alaturi de keno, mai puteti juca la ruleta rusesca, ghicit numere varianta englezeasca, casino holdem, ruleta portomaso sau unul din jocurile ezughi.

Pariuri pe jocuri TV alaturi de 1xbet
Evaluați acest post