1xbet ro bonus 100%

Pariaza 10 evenimente pe 1xbet pentru un bonus dublu

Bonusul dublu a inceput sa fie la moda si la casele de pariuri online. Fiecare dintre ele vin cu fel si fel de inventii pentru a face acest bonus si mai atractiv  si  mai usor de obtinut de catre pariori. Cel mai profitabil bonus dublu la ora actuala se regaseste pe 1xbet.

1xbet iti ofera bonusul dublu daca indeplinesti cumulativ urmatoarele conditii:

  • ai minim 4 evenimente pe bilet
  • cota sa fie de cel putin 1.50 pe eveniment
  • plasati un pariu cu miza de cel putin 48 ron

Bonusul dublu se acorda pe 2 nivele de jucatori si anume:

– nivel incepator cu un numar de maxim 4 evenimente pe bilet

– nivel avansat cu nu numar de 6, 8 sau 10 evenimente pe bilet

Daca biletul cumulativ este castigator, suma 1xbet bonus o puteti revendica sub forma unui cod promotioal al carei valoare derincarcare in cont este chiar suma bonus pe care o castigati fata de castigul normal al biletului. Aceasta suma bonus va trebuii ulterior rulata pe un bilet cu cel putin 3 evenimente sportive ale caror cote trebuie sa fie de minim 2 per eveniment.

Daca alegeti sa jucati un numar impar de evenimente pe bilet, dar nu mai putin de 4, atunci, bonusul maxim ce se poate lua este cel de la nivelul anterior treptei la  care se situeaza pariul. Bonusul dublu se acorda doar jucatorilor care plaseza 10 evenimente pe bilet la cota minima de1.50 si cu miza de cel putin 48 ron. Numarul de bonusuri duble pe care le puteti obtine este de maxim 2 pe saptamana, iar suma maxima ce se poate castiga per bonus este de 3318 din castigul normal al pariului plasat.

In cazul in care aveti neclaritati cu informatiile oferite de noi aici, puteti consulta si pagina oficiala a promotiei pe site-ul 1xbet, unde tot ce am relatat noi este descris la cel mai mic detaliu.

Pariaza 10 evenimente pe 1xbet pentru un bonus dublu
5 (100%) 1 vote