1xbet ro bonus 100%

Pariuri financiare la 1xbet

1xbet pariazi financiare

Multa lume isi doreste sa joace la o bursa insa nivelul minim de intrare pe o bursa poate fi destul de ridicat si nu toti isi permit sa intre. Din dorinta de a facilita jocul la o bursa maioritatea caselor de pariuri online ofera si pariuri financiare care nu sunt altceva decat un joc exact ca pe o bursa.

1xbet ofera la randul sau pariuri financiare pasionatilor de jocul la bursa. Spre deosebire de alte case de pariuri online care ofera acest serviciu, cel disponibil pe 1xbet este in timp real si este conectat la mai multe burse reale la nivel mondial. In acest fel jucatorii care folosesc pariurile financiare pot juca non stop.

Pariurile financiare oferite de 1xbet sunt mai exact optiunile binare, acestea fiind foarte populare si usor de jucat. Pariorul trebuie sa prezica daca nivelul unei actiuni si orice alt derivate financiar creste sau scade intr-un interval de timp dat. De regula optiunile binare se joaca la interval de 5 minute sau o ora. Aici numarul de zecimale care sunt luate in calcul la aprecierea sau deprecierea optiunii binare sunt in numar de 4. Cu alte cuvinte pariul vostru poate fi castigator daca aveti o variatie de 0.0001 fata de momentul in care a-ti deschis pariul si pana aceasta s-a inchis la tranzactionare.

Pariorii au posibilitatea de a vedea in timp real evolutia optiunilor pe care joaca si pot pornii tranzactionare din 5 in 5 minute asa cum se vede pe graficul de evolutie. Pe acest grafic este marcata de fiecare data zona de pariere, adica perioada in care jucatorului i se permite sa opteze pentru aprecierea sau deprecierea optiunii financiare pana la inchiderea tranzactiei si calcularea profitului sau pierderii obtinute de parior. Daca nu aveti timp sa plasati pariuri financiare din 5 in 5 minute, schomabti intervalul la ora si folositi mai eficient timpul dintre doua tranzactii.

Pariuri financiare la 1xbet
Evaluați acest post