1xbet ro bonus 100%

Rotiti-va la mesele de poker pe 1xbet pentru castiguri

Esti pasionat de poker online si nu iti mai gasesti locul pe la vechile case de pariuri online care au si asa ceva. Atunci e timpul sa treci pe 1xbet unde este raiul turneelor de poker. Aici nu te vei plictisii niciodata daca esti un jucator de poker indiferent de nivelul tau de pregatire la avest joc. Partcipa pe 1xbet la turneele de 3 jucatori si roteste-te la cat mai multe mese pentru a castiga cat mai mult din fondurile de premiere.

Jocurile de poker care sunt eligibile la aceasta promotie sunt cele de mai jos:

– NL-Holden

– Sit-n-Go 3-Max

Mesele de poker sunt numeroase la asemenea tipuri de poker si sunt sanse mari daca va pricepeti sa jucati cat de cat. Trebuie sa stiti ca la fiecare masa unde participati sunt o serie de taxe si comisioane pe care trebuie sa le achiati din contul vostru de 1xbet pentru a participa. Aceste taxe sunt de 2 feluri:

– taxe de administare a turneului care este de obicei modica, dar poate varia in functie de valoarea buy-in-ului ales de fiecare jucator

– rake-ul turneului care este suma platita de participant; din acesta suma se obtine fondul de premiere din care se acorda castigurile celor care duc pana la capat un turneu

Asemena turnee de poker sunt organizate de diverse asociatii de poker care au parteneriat cu 1xbet(in cazul de fata). Rolul organizatorului este acela de a asigura premiile jucatorilor care vor castiga mesele finale din fiecare camera de poker. In cazul in care valoarea premiului oferit nu se asigura din comisioanele stanse de la participanti, atunci organizatorul intervine si plateste fiecarui castigator de turneu diferenta pana la acoperirea premiului total.

In prezent aceasta promotie la poker oferita de 1xbet este pe termen nelimitat, insa pot aparea modificari luate de organizator asa cum este specificat in regulamentul general.

Rotiti-va la mesele de poker pe 1xbet pentru castiguri
Evaluați acest post