1xbet ro bonus 100%

Depunerile si retragerile pe 1xbet

1xbet ro retragere 1xbet suprinde toti pariorii care doresc sa efectueze depuneri sau retrageri de la acest brand de jocuri de noroc online. Daca pana acum la celelalte case de pariuri online intalneati pana in 20 de modalitati de plata, va spunem ca aici aveti in medie peste 100 de posibilitati de a retrage sau depune bani in contul vostru de 1xbet.

Dupa cum bine stiti 1xbet este o companie ruseasca de jocuri de noroc ce este in prezenta pe piata inca din 2007. De curand a suferit o serie de modificari interne in privinta organizarii si de atunci cota lor de piata la nivel mondial a crescut considerabil. Politica lor de marketing este una destul de agresiva prin prezenta lor in mai bine de 80% din tarile existente. Acoperind un asemnea numar de tari a fost nevoie de adaptarea interfetei la cat mai multe dintre ele, dar mult mai important decat atat a fost sincronizarea modalitatilor de plata acceptata atat la depuneri cat si la retrageri.

Navigand la sectiunea de plati veti remarca faptul ca puteti depune prin 218 modalitati si retrage prin 103. Acest fapt se datoreaza a ceea ce am mentionat cateva randuri mai sus. Multitudinea de modalitati provine de la numarul foarte mare de tari in care 1xbet este prezenta.

1xbet înregistrare – bonus 130,- EUR »

Modalitati de depunere pe 1xbet

Accesand sectiunea de plati din dorinta de a efectua o depunere, in prima faza te vei bloca vazand cate metode de plata ai la dispozitie pentru alimentarea contului. Toate cele 218 posibilitati sunt categorisite si organizate de asa natura incat nu-ti permit sa faci o alegere gresita.

Fiind foarte multe vom enumera doar metodele principale de depunere lasand-va pe fiecare in parte sa studiati in detaliu fiecare metoda. Iata principale posibilitati de depunere pe 1xbet:

Carduri bancare – 7
Portofele electronice – 40
Plati de pe telefonul mobil – 31
Numerar – 7
Sisteme de plata – 10
Terminale pentru self-service – 18
Magazine de transfer bani si telefoane mobile – 1
Internet banking – 47
Carduri prepaid – 7
Cep bank – 1
Transfer bancar – 30
Cryptomoneda – 14
Obiecte de joc – 1
E-vouchers – 4

Toate acestea sunt optiunile de baza prin care puteti depune in contul vostru la aceasta casa de pariuri online inainte de a efectua o depunere va recomandam sa vedeti care este limita minima si/sau maxima de depunere precum si comisionul daca exista, cat si timpul in care se proceseaza depunerea de la instant pana la cateva zile lucratoare.

Retragerile pe 1xbet

Posibilitati de retragere sunt in present doar 103 si sunt tot asa de bine structurate si asezate pe categorii pentru a va fi usor. Inainte de a selecta metoda de retragere va trebuii sa vedeti care este limita de retragere pe fiecare in parte si daca se comisioneaza sau este gratuita, dar sa nu uitati si de timpul de procesare care este de la 15 minute pana la cateva zile, in functie de metoda aleasa.

Principalele posibilitati de retragere sunt urmatoarele:

Carduri bancare – 5
Portofele electronice – 17
Plati de pe telefonul mobil – 24
Numerar – 1
Sisteme de plata – 3
Internet banking – 6
Carduri prepaid – 3
Transfer bancar – 27
Cryptomoneda – 14
Obiecte de joc – 1
E-vouchers – 2

Indiferent ce modalitate de plata selectati, va recomandam sa alegeti pe cat posibil aceiasi optiune pentru a scurta pe cat se poate de mult timpul de procesare al tranzactiei.

Depunerile si retragerile pe 1xbet
5 (100%) 1 vote