1xbet ro bonus 100%

Indeplineste cate o sarcina pe zi la 1xbet jackpot

Cu siguranta daca sunteti un pasionat al jocurilor de noroc veti fi incantat de cuvantul jackpot de fiecare data cand il auziti sau vedeti pe un site de jocuri de noroc. Norocul este de partea voastra acum pentru ca 1xbet are o sarcina in fiecare zi pentru pariori care daca este dusa la indeplinire ii duce automat in tragerea la sorti pentru cate un jackpot cae se acorda zilnic.

Cititi cu atentie care este sarcina zilei impusa de 1xbet si plasati cat mai multe pariuri sportive ce indeplinesc criteriile sarcinii. Cu cat aveti mai multe bilete inscrise in tragerea la sorti cu atat sansa voastra de a prinde un jackpot este mai mare.

Participarea la promotie se face in baza contului vostru de 1xbet. In caz contrar va trebuii sa deschideti unul nou si sa optati pentru promotie. Promotia este una de tip automat asa ca pe pagina acesteia veti vedea un cronometru afisat care va indica timpul scurs de laun jackpot la altul. Tot pe pagina promotiei veti vedea si o lista cu toate biletele ce participa in promotie. Dupa ce plasati un pariu, veti primii o serie la biletul vostru, iar daca doriti sa vedeti daca acesta este plasat corect si este in lista pentru tragerea la sorti, tot pe pagina promotiei veti gasii unde sa faceti verificarea in baza codului biletului vostru.

De obicei suma jackpot care se strage este destul de mare si se distribuie in baza unor procente stabilite in regulamentul promotiei, la un numar de 50 de bilete inscrise la tragerea la sorti. In principiu biletul de pariuri care castiga suma jackpot pentru primul loc este de peste 10000 ron, dar nici clasarile de la locul 2 la locul 50 nu au premii care sa nu va bucure daca le castigati. In plus sunt participante doar biletele care indeplinesc sarcina zilei, nu toate biletele care sunt jucate pe 1xbet.

Indeplineste cate o sarcina pe zi la 1xbet jackpot
Evaluați acest post